Pasteet Mangalica on valmistatud Michelini tärniga auhinnatud restoraniköögis.
Koostis: sea- ja mangalica seamaks, peekon, jõhvikad 7%, vürtsid, sool, tomatipüree, mesi.
Pärast avamist hoida jahedas ja tarbida 3 päeva jooksul. Hoida temperatuuril kuni +8°C. NB! Kui avad pasteedi, palun veendu, et pasteet on korras sest pasteet ei sisalda säilitusaineid.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energiasisaldus:1176kJ/283kcal,
rasvu 22,4g millest küllastunud rasvu 8,03g,
süsivesikuid 1,9g millest suhkruid 0,94g,
valk 18,5g,
sool 1,89g.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energiasisaldus:1176kJ/283kcal,
rasvu 22,4g millest küllastunud rasvu 8,03g,
süsivesikuid 1,9g millest suhkruid 0,94g,
valk 18,5g,
sool 1,89g.
Koostis: sea- ja mangalica seamaks, peekon, jõhvikad 7%, vürtsid, sool, tomatipüree, mesi.
Pasteet Mangalica on valmistatud Michelini tärniga auhinnatud restoraniköögis
Hoida temperatuuril kuni +8°C. NB! Kui avad pasteedi, palun veendu, et pasteet on korras sest pasteet ei sisalda säilitusaineid.
Lambapiimast juust koos mustade trühvlitega
Trühvlijuust kitsepiimast
Viilutatud klassikaline salaami