Pasteet Mangalica on valmistatud Michelini tärniga auhinnatud restoraniköögis.
Koostis: sea- ja mangalica seamaks, peekon, jõhvikad 7%, vürtsid, sool, tomatipüree, mesi.
Pärast avamist hoida jahedas ja tarbida 3 päeva jooksul. Hoida temperatuuril kuni +8°C. NB! Kui avad pasteedi, palun veendu, et pasteet on korras sest pasteet ei sisalda säilitusaineid.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energiasisaldus:1176kJ/283kcal,
rasvu 22,4g millest küllastunud rasvu 8,03g,
süsivesikuid 1,9g millest suhkruid 0,94g,
valk 18,5g,
sool 1,89g.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energiasisaldus:1176kJ/283kcal,
rasvu 22,4g millest küllastunud rasvu 8,03g,
süsivesikuid 1,9g millest suhkruid 0,94g,
valk 18,5g,
sool 1,89g.
Koostis: sea- ja mangalica seamaks, peekon, jõhvikad 7%, vürtsid, sool, tomatipüree, mesi.
Pasteet Mangalica on valmistatud Michelini tärniga auhinnatud restoraniköögis
Hoida temperatuuril kuni +8°C. NB! Kui avad pasteedi, palun veendu, et pasteet on korras sest pasteet ei sisalda säilitusaineid.
Lambapiimast juust koos mustade trühvlitega
Viilutatud sink on maheda suitsuaroomiga kuivatatud liha 120g
Geograafilise tähisega Sloveenia kuulsaim vorst Kranjska Klobasa
Maitsev pasteet kõrvitsaseemnetega 150g
4,90 €
Pasteet trühvlitega 150g
5,90 €