Päikesekuivatatud tomatid õlis on Vahemere köögi oluline koostisosa ja suurepärane valik, kui soovite välja võluda Vahemere hõngu. Sardiinias kasutatakse neid täidetud kana täidisena. lisaks sobivad need suurepäraselt ka liha, kala, pasta, risoto ja erinevat tüüpi salatite ja suupistetega. Peeneks hakituna sobivad need suurepäraselt täidise rikastamiseks või leivataignale lisamiseks.
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta:
Energiasisaldus 916kj/99kcal
rasv 3.1g millest küllastunud 0,5g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikuid 14,3g millest suhkruid 7,3g
valk 3.4g
sool 3,7g
Koostisosad: päikesekuivatatud kobartomatid, väärisoliivõli, sool, veiniäädikas.
Kirjeldus: päikesekuivatatud tomatid ekstra väärisoliivõlis on õhukeste ribadena ja säilitusaineteta
Sloveenia
Säilitamine: toatemperatuuril, peale avamist hoida jahedas
Parim enne: märgitud tootel