Ajvarid
Ajvar, kergelt vürtsikas on salat paprikast, baklažaanist ja tšillipiprast ning sobib leiva-saiamäärdek kui igasugu põhiroa kõrvale. Ajvar on säilitusainetevaba ning ideaalne lihatoitudega, grill-lihaga, kalatoitudega ja muude põhiroogade juurde. Nii öelda "mustbe" salat Sloveenias. Oleme Sloveenia toodete maaletooja ja tootjate esindaja.
Ajvar, kergelt vürtsikas on salat paprikast, baklažaanist ja tšillipiprast ning sobib leiva-saiamäärdeks kui igasugu põhiroa kõrvale. Ajvar on säilitusainetevaba ning ideaalne lihatoitudega, grill-lihaga, kalatoitudega ja muude põhiroogade juurde. Nii öelda "mustbe" salat Sloveenias.
Ajvar mahe koosneb punasest paprikast ja baklažaanist ning sobib saia-leivamäärdeks ning sobib igasuguse põhiroa kõrvale
Adria mahe Ajvar on valmistatud ainult punasest paprikast, ilma baklažaani ja tomatita. Igas purgis on keskmiselt 16 röstitud punasest paprikast. Paprikaid röstitakse väiksemates 40-liitristes anumates, mitte suurtes tööstuslikes pottides ja paprikad kooritakse käsitsi. Adria Ajvar on valmistatud üle 100 aasta vanuse ja traditsioone hellitava retsepti järgi.
Roheline Ajvar on valmistatud rohelisest paprikast ja baklažaanist, sobib salatiks ja leivale-saiale määrmimiseks.
Adria terav Ajvar on valmistatud ainult punasest paprikast, ilma baklažaani ja tomatita. Igas purgis on keskmiselt 16 röstitud punasest paprikast. Paprikaid röstitakse väiksemates 40-liitristes anumates, mitte suurtes tööstuslikes pottides ja paprikad kooritakse käsitsi. Adria Ajvar on valmistatud üle 100 aasta vanuse ja traditsioone hellitava retsepti järgi.
Vürtsikas Ajvar sisaldab baklažaani, paprikat ja tšillipipart.
See vürtsikas Ajvar sobib igasuguse põhiroa juurde, kui ka saia-leiva määrdeks.
Vürtsikas Zakuska on Makedoonia maitsev paprika-köögiviljade-vürtside "aare" rahvusköögist.