NB! Trühvlijuustu saab osta ainult kaalukaubana kauplusest.
Trühvlid annavad mahedale juustule luksusliku maitse. Trühvlitega lambapiimajuust sobib suurepäraselt enne kui ka pärast õhtusööki või eelroaks.
Istria poolsaare trühvleid eelistatakse mitmel põhjusel - hinnatud delikatess, millel on unikaalne maitse ja aroom ning eelkõige - kvaliteet ja maitse sest neil on peenem maitsenüanss võrreldes teiste piirkondade trühvlitega. Looduslik keskkond - sest Sloveenia pakub trühvlitele ideaalset kasvukeskkonda. Lubjarikas pinnas, mõõdukas kliima ja vanad tammemetsad Traditsioon ja kogemus, mis ulatuvad sajanditepikkuseks. Autentsus ja käsitöö - trühvlid on vaid kvaliteetsed ja kohalikud trühvlikütid tunnevad piirkonda ja trühvleid läbi ja lõhki. Sloveenia Istria trühvleid hinnatakse kõrgelt kogu maailmas ning neid kasutatakse Michelini restoranides. See juba räägib iseenda eest!.
Lambapiimast mustade trühvlitega luksuslik juust ühendab endas rikkaliku ja pähklise maitse maalähedase aroomiga. Kvaliteetsetest koostisosadest ja ehtsa musta trühvlitükkides valmistatud sobib suurepäraselt gurmee hõngu lisamiseks. Juustu sobib riivida, viilutada, küpsetada, võileivaga, burgerile täiendava maitse saamiseks, pastaroogadega, risottoga, omletiga, puuviljadega - viigimari, pirn, juustumoosiga, meega, punase veiniga , valge veiniga. Juustust võib lõigata paksemad kuubikud või viilutada imeõhukesed liistud ning nautida koos veiniga.
Keskmine toiteväärtus 100ml toote kohta:
energiat 657kJ, 157 kcal
rasva 15g, millest küllastamata 2g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikuid 1g millest suhkruid 1g
kiudaineid 3g
valku 3g
soola 1,50g
Koostisosad: lambapiim, laap, sool, must trühvel (Tuber aestivum) 3%. Keskmine kera kaalub 320 - 350g.
Päritolu: Istria poolsaar, talutoode, käsitöö
Säilitamine: lahtilõigatud juust säilib jahedas + 2-+8 kraadi. Nipp! Toidukilesse mässituna säilib juust kaua.
Koostisosad: lambapiim, laap, sool, must trühvel (Tuber aestivum) 3%. Keskmine kera kaalub 320 - 350g.