NB! Saadaval ainult kaalukaubana kauplusest
Trühvlid annavad sellele kaunilt mahedale juustule tõeliselt luksusliku maitse. Trühvlitega lehmapiimajuust sobib suurepäraselt pärast õhtusööki või eelroaks.
Istria poolsaare trühvleid eelistatakse mitmel põhjusel - hinnatud delikatess, millel on unikaalne maitse ja aroom ning eelkõige - kvaliteet ja maitse sest neil on peenem maitsenüanss võrreldes teiste piirkondade trühvlitega. Looduslik keskkond - sest Sloveenia pakub trühvlitele ideaalset kasvukeskkonda. Lubjarikas pinnas, mõõdukas kliima ja vanad tammemetsad Traditsioon ja kogemus, mis ulatuvad sajanditepikkuseks. Autentsus ja käsitöö - trühvlid on vaid kvaliteetsed ja kohalikud trühvlikütid tunnevad piirkonda ja trühvleid läbi ja lõhki. Sloveenia Istria trühvleid hinnatakse kõrgelt kogu maailmas ning neid kasutatakse Michelini restoranides. See juba räägib iseenda eest!.
Lehmapiimast mustade trühvlitega luksuslik juust ühendab endas rikkaliku ja pähklise maitse maalähedase aroomiga. Kvaliteetsetest koostisosadest ja ehtsa musta trühvlitükkides valmistatud sobib suurepäraselt gurmee hõngu lisamiseks.
juustu sobib riivida, viilutada, küpsetada. Võileivaga, burgerile täiendava maitse saamiseks, pastaroogadega, risottoga, omletiga, puuviljadega - viigimari, pirn, juustumoosiga, meega, punase veiniga ,valge veiniga. Juustust võib lõigata paksemad kuubikud või viilutada imeõhukesed liistud ning nautida koos veiniga.
Keskmine toiteväärtus 100ml toote kohta:
energiat 657kJ, 157 kcal
rasva 15,0g millest küllastamata 2,0g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikuid 1g, millest suhkruid 1,00g
kiudaineid 3.0g
valku 3,0g
soola 1,50g
Koostisosad: pastöriseeritud lehmapiim, laap, sool, must trühvel (Tuber aestivum) 3%. Ei sisalda säilitusaineid. Keskmine kera kaalub: 320-350g
Valmistatud: lehmapiimast juust koos mustade trühvlitega on valmistatud vahemerelises väikeses perefirmas. Retsept on jagatud põlvest-põlve ning juust sisaldab värskeid trühvelid. 100% käsitöö
Säilitamine: lahtilõigatud juust säilib jahedas + 2-+8 kraadi. Nipp! Toidukilesse mässituna säilib juust kaua.