NB! Trühvlijuust on saadaval ainult kaalukaubana kauplusest
Toode: trühvlijuust kitsepiimast koos ehedate mustade trühvlitega.
Päritolu: Istria poolsaar, talutoode, käsitöö.
Pakend: kera 320 - 350g
Kirjeldus: trühvlid annavad mahedale juustule luksusliku maitse. Trühvlitega kitsepiimastjuust sobib suurepäraselt pärast õhtusööki või eelroaks.
Kasutamine: lõika imeõhukesed viilud. Samuti sobib juust meega või juustumoosidega.
Säilitamine: lahtilõigatud juust säilib jahedas + 2-+8 kraadi. Nipp! Toidukilesse mässituna säilib juust kaua.
Koostisosad: pastöriseeritud kitsepiim, laap, sool, must trühvel (Tuber aestivum) 3%. Keskmine kera kaalub: 320 - 350g.
Keskmine toiteväärtus 100ml toote kohta:
energiat 657kJ, 157 kcal
rasva 15,0g millest küllastamata 2,0g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikuid 1g, millest suhkruid 1,00g
kiudaineid 3.0g
valku 3,0g
soola 1,50g
Soovitused, retseptid:
kitsepiimast poolkõva mustade trühvlitega luksuslik juust ühendab endas rikkaliku ja pähklise maitse maalähedase aroomiga. Kvaliteetsetest koostisosadest ja ehtsa musta trühvlitükkides valmistatud sobib suurepäraselt gurmee hõngu lisamiseks. Juustu sobib riivida, viilutada, küpsetada, võileivaga, burgerile täiendava maitse saamiseks, pastaroogadega, risottoga, omletiga, puuviljadega - viigimari, pirn, juustumoosiga, meega, punase veiniga , valge veiniga. Juustust võib lõigata paksemad kuubikud või viilutada imeõhukesed liistud ning nautida koos veiniga.
Lambapiimast juust koos mustade trühvlitega
Trühvlijuust lehmapiimast
Trühvlisalaami, käsitöö