Trühvlijuust kitsepiimast koos ehedate mustade trühvlitega.Trühvlid annavad mahedale juustule luksusliku maitse. Trühvlitega kitsepiimastjuust sobib suurepäraselt pärast õhtusööki või eelroaks.
Kitsepiimast poolkõva mustade trühvlitega luksuslik juust ühendab endas rikkaliku ja pähklise maitse maalähedase aroomiga. Kvaliteetsetest koostisosadest ja ehtsa musta trühvlitükkides valmistatud sobib suurepäraselt gurmee hõngu lisamiseks. Juustu sobib riivida, viilutada, küpsetada, võileivaga, burgerile täiendava maitse saamiseks, pastaroogadega, risottoga, omletiga, puuviljadega - viigimari, pirn, juustumoosiga, meega, punase veiniga , valge veiniga. Juustust võib lõigata paksemad kuubikud või viilutada imeõhukesed liistud ning nautida koos veiniga.
Keskmine toiteväärtus 100ml toote kohta:
energiat 657kJ, 157 kcal
rasva 15,0g millest küllastamata 2,0g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikuid 1g, millest suhkruid 1,00g
kiudaineid 3.0g
valku 3,0g
soola 1,50g
Koostisosad: pastöriseeritud kitsepiim, laap, sool, must trühvel (Tuber aestivum) 3%. Keskmine kera kaalub: 320 - 350g.
Valmistatud: kitsepiimast juust koos mustade trühvlitega on valmistatud vahemerelises väikeses perefirmas. Retsept on jagatud põlvest-põlve ning juust sisaldab värskeid trühvelid. 100% käsitöö
Lahtilõigatud juust säilib jahedas + 2-+8 kraadi. Nipp! Toidukilesse mässituna säilib juust kaua.