Cabernet Sauvignon on intensiivselt tumeda rubiini värvusega. Aroomilt meenutab küpseid punaseid puuvilju, rohelist pipart, kergelt lagritsat, ploome, vaniljet ja suitsust aroomi.
Maitselt keskmiselt rikkalikum, millest on tunda küpseid puuvilju. On harmooniliselt tanniinine ning pika järelmaitsega, milles on tunda puidust hõngu.
.
Cabernet Sauvignon sobib
- beefsteakidega (piprane ja/või küüslaugune kaste)
- ulukiliha
- lambaliha
- kitseliha
- keskmise laagerumisega juustud
Serveerida temperatuuril 16-18C. Klaas: punase veini pokaal. Nipp - ava veinipudel paar tundi enne serveerimist.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Kuiv punane vein, kaitstud päritolunimetusega
100% Cabermet Sauvignon
Cabernet Sauvignon on üks maailma enim tunnustatud punase veini viinamarjasorte. Seda kasvatatakse peaaegu kõigis suuremates veinitootmisriikides erinevates kliimates Austraaliast ja Briti Columbiast, Kanadast kuni Liibanoni Beqaa oruni. Cabernet Sauvignon sai rahvusvaheliselt tunnustatud tänu oma silmapaistvusele Bordeaux' veinides, kus seda sageli segatakse Merlot' ja Cabernet Franciga.
Lõuna-Sloveenia
11,00 €
Mangalica ehk villasea prosciutto 120g
Viilutatud sink on maheda suitsuaroomiga kuivatatud liha 120g
Vinnutatud Prekmurje filee on traditsiooniline lihatoode. Geograafilise tähistusega toode!