Traditsiooniline filee, mida valmistatakse vanade traditsioonide järgi traditsiooniline vinnutatud lihatoode. Tegemist on äratuntava kujuga tootega, mis eristab klassikalisest prosciuttost. Prekmurje sink on klassifitseeritud üheks piirkonna etnoloogiliseks tooteks
Lihalõigud, mis sobivad hästi eelroaks, suupiste - ja snäkivaagnale kui ka niisama maiustamiseks. Sobib hästi punase veiniga kui ka valge veiniga.
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta: energiasisaldus: 818Kj/194kcal, rasvad 5,9g millest küllastunud rasvhapped 2,02g, süsivesikud <0,1g millest suhkrud <0,1g, valk 35,3g, Sool 5,17g.
Koostisosad: seajalg, sool
Päritolu: Kirde-Sloveenia, Michelini tärniga pärjatud restoranist/köögist. Kirjeldus: traditsiooniline filee, mida valmistatakse vanade traditsioonide järgi. Prekmurje kuivatatud sink (kaitstud geograafilise tähisega) on Prekmurje traditsiooniline vinnutatud lihatoode. Tegemist on äratuntava kujuga tootega, mis eristab prosciuttost.. Prekmurje sink on klassifitseeritud üheks piirkonna etnoloogiliseks tooteks
Säilitamine: hoida temperatuuril kuni +8°C. Pärast avamist tarvitada 15 päeva jooksul.