Toode: kuulus Sloveenia vorst, milles vaid parim sealiha 80%, peekon 20%, Pirani sool
Päritolu: Kirde-Sloveenia, Michelini tärniga pärjatud restoran/köök
Koostisosad: sealiha,seapeekon
Säilitamine: hoida temperatuuril +8C
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta:
energiat 1372KJ, 329kcal
rasva 21,4g millest küllastunud 8.05g
süsivesikuid 2,1 g millest suhkruid 1,0g
valku 32g
soola 3,1g
Kuulus Sloveenia vorst on mõnusalt tummine ahjuvorst, mis sobib põhiroaks kui ka veini kõrvale maiustamiseks. Vorst tuleb panna kuuma ahju ning küpsetada kesmises kuumuses (tegemist on valmis vorstiga, ei vaja pikalt küpsetamist). Ära tee vorstisse sälke - nii voolab mahlasus välja! Kui on näha, et vorst on kuum, võta välja ning lase hetke seista ning lõika parajad viilud. Vorst on tugeva "nahaga" ning sisu mahlane.
Kohalikud panevad vorsti suppidesse, hautistesse, ühepajatoitudesse. Meie soovitame küpsetada ahjus, võtta kõrvale hapukapsast ja nautida head maitset.
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta:
energiat 1372KJ, 329kcal
rasva 21,4g millest küllastunud 8.05g
süsivesikuid 2,1 g millest suhkruid 1,0g
valku 32g
soola 3,1g
Toode: kuulus Sloveenia vorst, milles vaid parim sealiha 80%, peekon 20%, Pirani sool
Päritolu: Kirde-Sloveenia, Michelini tärniga pärjatud restoran/köök
Säilitamine: hoida temperatuuril +8C
Pühendusega luksuslaev Rex auks, et lugu ei ununeks ja seelikukütt Casanova lemmikvein.