Guljašš Bograc 1000g
EAN: 3831029507341
Kaubamärk:

Ühik: purk
Laoseis: 9
Parim enne tähtaeg: 30.11.2025
8,50 €/L
Legend räägib, et Bograči valmistasid esmakordselt Ungaris elama asunud nomaadid, kes kasvatasid ja küttisid erinevaid loomi. Kui nad kogunesid usutalitustele, tõi igaüks kaasa lihatüki mis tal tuua oli. Kuna vesi oli omal ajal tihtipeale saastunud, kasutasid nad hoopis veini toiduvalmistamiseks. Seetõttu tuleb tänapäevalgi tõelist Bogračit valmistada vähemalt kahest ihast, veinist ja kartulist. Ungari keeles tähendab Bograč pada, milles roogi valmistatakse ka tänapäeval kõige sagedamini.
Koostisosad: vesi, sibul, päevalilleõli, punane pipar, sool, vürtsid, tomatikontsentraat, vürts-köögiviljasegu (sisaldab rohelist nt seller, pärmiekstrakti, vürtsi) kartulid 17%, veiseliha 10%., sealiha 10%.
Päritolu: Sloveenia
Pakend: klaaspurk, keeratava kaanega 1000g
Säilitamine: hoida toatemperatuuril, peale avamist tarvitada koheselt
Valmistamisnõuanne: soojendage ja head isu!
Keskmine toiteväärtus: 100g toote kohta:
Energiat 714kj/171kcal
Rasva 7,4g, millest küllastamata 0,4g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
Süsivesikuid 16,9g millest suhkrut 14,9g
Kiudaineid 4,9g
Valku 6,9g
Soola 1,8g
Hirvelihast guljašš on valmistatud esimese retsepti järgi, aastast 1564 kui alguse sai jahipidamise traditsioon, mis sajandeid on meelitanud kuninglike perede liikmeid. Pikaajaline traditsioon on säilinud tänapäevani ning annab suurepärase võimaluse saada gurmeest osa.
Traditsiooniline oaroog ubadest neljale inimesele on maitsev vahepala ja imelihtne valmistada
Kikerhernehautis on eraldiseisev roog neljale, lihtne valmistada
Ehtne valmist polenta. Lõika, prae või grilli ning naudi.
Valge ja punase kinoa roog
Täisväärtuslik eine, mis on valmis nautimiseks külmalt salatina ilma ettevalmistuseta. Soovi korral võite seda mikrolaineahjus või keedupotis 2 minutit kuumutada.