Koostisosad: vesi, sibul, päevalilleõli, punane pipar, sool, vürtsid, tomatikontsentraat, vürts-köögiviljasegu (sisaldab rohelist nt seller, pärmiekstrakti, vürtsi) kartulid 17%, veiseliha 10%., sealiha 10%.
Legend räägib, et Bograči valmistasid esmakordselt Ungaris elama asunud nomaadid, kes kasvatasid ja küttisid erinevaid loomi. Kui nad kogunesid usutalitustele, tõi igaüks kaasa lihatüki mis tal tuua oli. Kuna vesi oli omal ajal tihtipeale saastunud, kasutasid nad hoopis veini toiduvalmistamiseks. Seetõttu tuleb tänapäevalgi tõelist Bogračit valmistada vähemalt kahest ihast, veinist ja kartulist. Ungari keeles tähendab Bograč pada, milles roogi valmistatakse ka tänapäeval kõige sagedamini.
Päritolu: Sloveenia
Pakend: klaaspurk, keeratava kaanega 1000g
Säilitamine: hoida toatemperatuuril, peale avamist tarvitada koheselt
Valmistamisnõuanne: soojendage ja head isu!
Keskmine toiteväärtus: 100g toote kohta:
Energiat 714kj/171kcal
Rasva 7,4g, millest küllastamata 0,4g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
Süsivesikuid 16,9g millest suhkrut 14,9g
Kiudaineid 4,9g
Valku 6,9g
Soola 1,8g
- Hea kiire valmistada. Sees on kartulid seega päris riisiga ei soovita aga maitseküsimus.
- Maitsev ja ehe guljašš.
- Liha päris korralikult sees, lihtne valmistada.