Soojendage ja head isu!
Legend räägib, et Bograči valmistasid esmakordselt Ungaris elama asunud nomaadid, kes kasvatasid ja küttisid erinevaid loomi. Kui nad kogunesid usutalitustele, tõi igaüks kaasa lihatüki mis tal tuua oli. Kuna vesi oli omal ajal tihtipeale saastunud, kasutasid nad hoopis veini toiduvalmistamiseks. Seetõttu tuleb tänapäevalgi tõelist Bogračit valmistada vähemalt kahest ihast, veinist ja kartulist. Ungari keeles tähendab Bograč pada, milles roogi valmistatakse ka tänapäeval kõige sagedamini
Vesi, sibul, päevalilleõli, punane pipar, sool, vürtsid, tomatikontsentraat, vürts-köögiviljasegu (sisaldab rohelist nt seller, pärmiekstrakti, vürtsi) kartulid 17%, veiseliha 10%., sealiha 10%.
Sloveenia
Hoida toatemperatuuril, peale avamist tarvitada koheselt