Toode: lihtne valmistada! Kikerhernehautis on eraldiseisev roog, mida saab serveerida ka pasta või kartulipudru lisandina.Kikerhernehautist saab küpsetada ahjus kui ka pannil
Päritolu: Sloveenia, traditsiooniline retsept
Pakend: klaaspurk, keeratava kaanega1 kg
Kirjeldus: hautisele on lisatud Sloveenia Vegan sertifikaat, mis tähendab, et see sobib suurepäraselt veganitele, taimetoitlastele kui ka kõigile kes soovivad oma menüüsse lisada lihavabu roogasid ja endal tegemiseks pole piisavalt aega.
Säilitamine: toatemperatuuril, peale avamist tarvitada koheselt
Kikerhernehautis sisaldab: vesi, kikerherned 20%, punased oad, mais, punane paprika, sibul, porgand, pruunid oad, tomatikontsentraat, jahvatatud paprika, päevalilleõli, köögiviljasegu (sool, kuivatatud köögiviljad 32% - porgandid, pastinaak, sibul, kartul, rohelised lehtköögiviljad , tomatid, porrulauk, paprika, petersell), suhkur, maitseained, suitsutatud magus jahvatatud pipar, sool, maitseained. Võib sisaldada soja jälgi .
Valmistamine: küpseta ahjus või soojenda pannil
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta
energiat 89 kcal
rasva 2,9g millest küllastamata 0,4g
süsivesikuid 9.9g, millest suhkruid 2,8g
kiudaineid 4.1g
valk 3,8g
sool 1,4g
Hirvelihast guljašš on valmistatud esimese retsepti järgi, aastast 1564 kui alguse sai jahipidamise traditsioon, mis sajandeid on meelitanud kuninglike perede liikmeid. Pikaajaline traditsioon on säilinud tänapäevani ning annab suurepärase võimaluse saada gurmeest osa.
Traditsiooniline oaroog ubadest neljale inimesele on maitsev vahepala ja imelihtne valmistada