Vahemereline kalasupp

14.03.2024
Vahemereline kalasupp

Kalasupp 4 inimesele

Koostisained:

  • 8 dl kalapuljongit
  • 2 meriahvenat
  • 1 porgand, viilutatud kangideks
  • 1 kabatšokk, viilutatud kangideks
  • 1 väike paprika, kuubikuteks
  • 4 kirsstomatit, neljaks lõigatud
  • 1 väike porru, viilutatud kangideks
  • Sool, Pirani sool
  • pipar
  • petersell
  •  

Valmistamiseaeg: umbes 80 minutit

A. Kalapuljongi valmistamine:

Puhasta meriahven, koorige ja lõigake fileeks. Eemalda nahk ja lõika fileed tükkideks. Kalapuljongi valmistamiseks kasutatakse pärast fileerimist järele jäänud kalaluid, pead ja nahka. Valage potti umbes 1 liiter külma vett. Loputage kala luud, pead ja nahk jooksva vee all ning asetage need potti. Lisa umbes 200 g puhastatud ja pestud supiköögivilju ning loorberileht. Hauta tasasel tulel tasasel tulel umbes 1 tund. Kurna kalapuljong.

B. Supi valmistamine:

  • 1. Puhasta, pese ja viiluta köögiviljad.
  • 2. Lase kalapuljong keema. Sega hulka viilutatud köögiviljad ja küpseta umbes 15 minutit. Lisa Pirani sool, pipar ja viilutatud meriahvenafileed.
  • 3. Keeda tasasel tulel umbes 15 minutit.
  •  

Head isu!

en_recipe-fonda-sea-bass-in-soup.jpg (44 KB)