Nektar: virsikunektar koos virsikupüreega
Päritolu: Lõuna-Sloveenia
Pakk: 1liiter, tertapakend, plokis 12 pakki
Koostisosad: viljaliha koostis min 50%, virsikupüree, vesi, suhkur, glükoos-fruktoossiirup ehk puuviljast siirup, sidrunihape
Peale avamist hoida jahedas ja tarvitada 3 päeva jooksul
Virsikunektari keskmine toiteväärtus 100ml kohta:
energiat 216kj/50 kcal
rasvu 0,0g, millest küllastunud 0,0g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikuid 12.1g, millest suhkruid 8.4g
kiudained 0,7g
valk 0,3g
sool 0,0g
Traditsioon ja kvaliteet Sloveeniast. Antud mahlaga toetame kohalikke põllumehi ja Sloveenia enda puuviljasortide olemasolu. Vipava oru virsikud on imeliselt kaunid, tervislikud ja maitsvad.
Sloveenia puuviljadest nektar koos viljalihga 1 liiter
Pirnimahl viljalihaga, mis on tehtud mahepirnist Williams