Virsikumahl koos virsikupüreega on mõnus vahepala ning äärmiselt kasulik meie tervisele.
Mahl sobib oma vitamiinide poolest ja neile kellele meeldivad viljalihaga 100% mahlad. Vahemerelises kliimas valminud virsikud on maitsvad ning mahl sobib ka äärmiselt tundlikule seedesüsteemiga inimesele. Virsikus leidub rauda, mida vajame vereloomeks. Omakorda raua imendumist parandab C vitamiin. Virsikus leidab ka kaaliumi, mis toetab meie südant ja langetab vererõhku. C vitamiin mängib olulist rolli kollageeni tootmises, mis aitab hoida nahka noorena, vöhendades kortse ja ühtlustades jumet. Virsikus leidub C vitamiini tublisti!
Virsikunektari keskmine toiteväärtus 100ml kohta:
energiat 216kj/24 kcal
rasvu 0,0g, millest küllastunud 0,0g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikuid 5.4g, millest suhkruid3.5g
kiudained 0,7g
valk 0,3g
sool 0,0g
Koostisosad: viljaliha koostis min 50%, virsikupüree, vesi, sidrunihape, sukraloos. Pastöriseeritud.
Päritolu: Lõuna-Sloveenia
Pakk: 1liiter, tertapakend, plokis 12 pakki
Peale avamist hoida jahedas ja tarvitada 3 päeva jooksul
2,80 €