Toode: trühvlpulber, trühvlitolm
Päritolu: Istria poolsaar
Kirjeldus: eksklusiivne trühvlitolm, mida raputa munadele, pastale, popkornile ehk kui soovid toidule lisada ainulaadset maitset. Kasuta liha või köögiviljade maitsestamiseks. Trühvlipulbriga võid maitset anda, millele iganes soovid.
Koostisosad: jaanikaunajahu, lõhna-ja maitseained, kuivatatud suvine must trühvel (tuber aestivum vitt 1%)
Säilitada: kuivas, toatemperatuuril
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta
Energiat 1424 kj/336kcal
Rasva 0.91g, millest küllastumata 0.89g
Süsivesikuid73.19g, millest sühkruid 24.88g
kiudaineid 7.5g
Soola 10.06 mg
Valku 7.5g
- Kasutasin tolmu toiduvalmistamisel ja järgmine kord lisan rohkem.
- Maitsestamiseks sobilik, porgandid olid ahjus täitsa mõnusad selle pulbriga.
- Pisut raske oli pudelist kätte saada, tõmbas purgis tugevaks
Kaks ühes ehk ekstra väärisoliivõli esimene külmpress ja maailma kalleim, ehe valge trühvel üheskoos.
Väärisoliivõli, külmpress neitsioliivõli koos valge trühvliga.
Meresool ehedate mustade trühvlitega muudab tavalise roa gurmaanlikuks rõõmuks
Musta trühvli carpaccio oliivõlis 40g
Värsked mustad trühvlid näevad hämmastavad välja ja annavad toidule suurpärase maitse.
Klassikaline Modena balsamico koos mõnusa trühvliga