Pärlveini kääritatakse küllalt madalal temperatuuril ja pudeldatakse niipea , kui käärimine on lõppenud. Pärmirakud on selleks ajaks oma tegevuse küll lõpetanud , kuid madala temperatuuri tulemusena on süsihappegaasi eraldumine veinist aeglane ja see jääb koos veiniga pudelisse. Teinekord nimetatakse selliseid veine ka poolvahuveinideks.
Soovitame: iseseivaks nautimiseks, kokteilide segamiseks, sorbeti valmistamisel. Pärlvein on oma olemuselt joodav ja nauditav, pakkudes ideaalseid aperitiive ja sobib hästi juustuga, vorstiroogade ja/või pitsaga on klassikaline kooslus, kuid proovige ka praekana või sushiga, grillkrevettidega või jahutatult koos grillitud liha ja/või köögiviljadega.
Serveerimistemperatuur 6-8C
.Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist
Rõhk pudelis on 2,5 bar 20 kraadi juures.
Austria, Sloveenia
6,00 €