Ekstra väärisoliivõli (külmpressitud ekstra neitsioliivõli) ja valge trühvel
Soovitame: valge trühvliga oliivõli on mõeldud kasutamiseks vahemerelise retseptides. Soovid tõelist gurmeed siis proovi julgelt!
- pastaroad
- riisiroad
- salatid
- munaroad
- köögiviljad
- saiale
- vahemereliste toitudega
Parim ekstra väärisoliivõli Istria poolsaarelt koos valge trühvliga valmistamisel on kasutatud traditsoone, mis tagavad oliivõli parima maitse kui ka aroomis. Trühvliga õli on pihustiga pudelis, et õli kasutamine oleks võimalikult lihtne.
Vaid ühes sekundist pihustamisest piisab igale roale ning pihustit tuleks kasutada toidust 10 cm kaugusel. Pihustit saab kasutada kolmel erineval moel: pihustades, tilgutades ja joana. Vaata pudelil pildina olevat õpetust.
Trühvliõli annab roale hõrgu maitse ning muudab vahemereliseks gurmeeks. Lihtne võimalus olla koduköögis tippkokk.
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta:
energiat 3389kJ, 824 kcal
rasva 91,6g millest küllastamata 13,0g
millest monoküllastumata rasvhapped 70g
millest polüküllastumata rasvhapped 8,6g
süsivesikuid 0,0g millest suhkruid 0,00g
kiudaineid 0.0g
valku 0,0g
soola 0,0g
Koostisosad: ekstra väärisoliiviõli 98% , valge naturaalse trühvli ekstrakt 2% (Tuber magnatum pico)
Päritolu: Sloveenia, Istria poolsaar
Säilitamine: hoida otsese päikesevalguse eest ning pigem jahedas.