Koostisosad: roheline paprika 78%, baklažaanid 7%, sibul, suhkur, sool, hape: äädikas, vürtsid, looduslikud lõhna- ja maitseained
Päritolu: Sloveenia
Pakend: klaaspurk, keeratava kaanega 190g
Parim enne: märgitud tootel
Säilitamine: hoida toatemperatuuril, peale avamist hoida jahedas ning tarvitada paari päeva jooksul
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energia 353KJ/85kcal
rasvad 4,4g millest küllastunud rasvhapped 0,6g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikud 8,6g millest suhkrud 7,0g
kiudained 2,8g
valgud 1,3g
soolad 1,4g
Ajvar mahe koosneb punasest paprikast ja baklažaanist ning sobib saia-leivamäärdeks ning sobib igasuguse põhiroa kõrvale
Vürtsikas Ajvar sisaldab baklažaani, paprikat ja tšillipipart.
See vürtsikas Ajvar sobib igasuguse põhiroa juurde, kui ka saia-leiva määrdeks.
Vürtsikas Zakuska on Makedoonia maitsev paprika-köögiviljade-vürtside "aare" rahvusköögist.
Adria mahe Ajvar on valmistatud ainult punasest paprikast, ilma baklažaani ja tomatita. Igas purgis on keskmiselt 16 röstitud punasest paprikast. Paprikaid röstitakse väiksemates 40-liitristes anumates, mitte suurtes tööstuslikes pottides ja paprikad kooritakse käsitsi. Adria Ajvar on valmistatud üle 100 aasta vanuse ja traditsioone hellitava retsepti järgi.
Adria terav Ajvar on valmistatud ainult punasest paprikast, ilma baklažaani ja tomatita. Igas purgis on keskmiselt 16 röstitud punasest paprikast. Paprikaid röstitakse väiksemates 40-liitristes anumates, mitte suurtes tööstuslikes pottides ja paprikad kooritakse käsitsi. Adria Ajvar on valmistatud üle 100 aasta vanuse ja traditsioone hellitava retsepti järgi.