Päritolu: Kirde-Sloveenia
Kirjeldus: traditsiooniline seapekk-rasv koos krõbedate kõrnetega
Koostisosad: seapeekon, millest 50% kõrned, 45% searasv, sool, vürtsid ja laktoosivaba piim.
Säilitamine: hoida temperatuuril +14C, peale avamist tarvitada 30 päeva jooksul.
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta:
energiat 3386KJ, 822cal
rasva 87.1g millest küllastunud 33.74g
süsivesikuid 0.1 g millest suhkruid 0.1g
valku 9.6g
soola 0.9520g
Tootja: EU, Sloveenia
- Seapekk on maitsestatud pigem vähemsoolasena.
- Seapekis on krõbedad tükid (peenestatud kõrned) ning enne tarvitamist soovitame kindlasti enne tarvitamist segada.
- Soovikorral võib pekki maitsestada.
- Määri seapekk vähemaitsekale "krõbuskile" kuivikule, leivale. Seapekki süüakse eelroana või veini, õlle kõrvle suupisteks,
Põlvest-põlve edasi antud tarkustega ja teadmistega valmistatud trühvlisalaami maitseb taevalikult. Salaami, millest satud sõltuvusse sest nüüd tead, mismoodi mekib parim trühvlisalaami
Põlvest-põlve edasi antud tarkustega ja teadmistega valmistatud trühvlisalaami maitseb taevalikult. Salaami, millest satud sõltuvusse sest nüüd tead, mismoodi mekib parim trühvlisalaami.
Valmistatud traditsioonilisel viisil: kuivsoolatud ja suitsutatud pöögipuu suitsuga.