Toode: seapekk/rasv krõbedate kõrnetega
Päritolu: Kirde-Sloveenia
Kirjeldus: traditsiooniline seapekk-rasv koos krõbedate kõrnetega
Koostisosad: seapeekon, millest 50% kõrned, 45% searasv, sool, vürtsid ja laktoosivaba piim.
Säilitamine: hoida temperatuuril +14C, peale avamist tarvitada 30 päeva jooksul.
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta:
energiat 3386KJ, 822cal
rasva 87.1g millest küllastunud 33.74g
süsivesikuid 0.1 g millest suhkruid 0.1g
valku 9.6g
soola 0.9520g
Tootja: EU, Sloveenia
- Seapekk on maitsestatud pigem vähemsoolasena.
- Seapekis on krõbedad tükid (peenestatud kõrned) ning enne tarvitamist soovitame kindlasti enne tarvitamist segada.
- Soovikorral võib pekki maitsestada.
- Määri seapekk vähemaitsekale "krõbuskile" kuivikule, leivale. Seapekki süüakse eelroana või veini, õlle kõrvle suupisteks,
Lehmapiimast juust koos mustade trühvlitega on valmistatud vahemerelises väikeses perefirmas kus retsepti on jagatud põlvest-põlve. Juust sisaldab värskeid trühvleid ning on 100% käsitöö.
Käsitöö, vahemerelisest piirkonnast põlvest-põlve retsepti järgi toodetud salaami koos värskete mustade trühvlitega. PARIM trühvlisalaami 2024
Krškopolski ehk triibusea prosciutto 120g
Ehe ja hea Mangalica seapekk