Kirjeldus: pasteet on valmistatud Michelini tärniga auhinnatud restoraniköögis
Koostisosad: sealiha ja -maks, peekon, vürtsid, sool, tomatipüree, mesi.
Säilitamine: peale avamist hoida jahedas ja tarvitada 3 päeva jooksul. Hoida temperatuuril kuni +8°C. NB! Kui avad pasteedi, palun veendu, et pasteet on korras sest pasteet ei sisalda säilitusaineid.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energiasisaldus: 1186kJ/286kcal,
rasvu 23,7g millest küllastunud rasvu 9,03g,
süsivesikuid 1,5g, millest suhkruid 1,26g,
valk 16,7g,
sool 1,54g.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energiasisaldus: 1186kJ/286kcal,
rasvu 23,7g millest küllastunud rasvu 9,03g,
süsivesikuid 1,5g, millest suhkruid 1,26g,
valk 16,7g,
sool 1,54g
Koostisosad: sealiha ja -maks, peekon, vürtsid, sool, tomatipüree, mesi.
Pasteet on valmistatud Michelini tärniga auhinnatud restoraniköögis.
Hoida temperatuuril kuni +8°C. NB! Kui avad pasteedi, palun veendu, et pasteet on korras sest pasteet ei sisalda säilitusaineid.
Maitsev pasteet kõrvitsaseemnetega 150g
4,90 €
Pasteet Mangalica kus on sees jõhvikad 150g
Pasteet metssealihast 150g
4,90 €
Pasteet trühvlitega 150g
5,90 €