Koostisosad: mustad kuivanud ja kokkutõmbunud lauaoliivid (Kreeka), päevalilleõli,sool, sidrunhape, veiniäädikas, vürtsid.
Kirjeldus: ainult põhja- Kreekas Thassose saarelt pärit oliivid on "piiratud" toodanguga ja on sellised väikesed, tumedad ja õhukese nahaga oliivid. Jäetakse puu otsa "kuivama" ning muutuvad selliseks kortsus oliiviks, mida soolaga lisaks kuivatatakse.
Meie Thassos oliivid on kaetud lisaks õliga ja maitseainetega. Ikka selleks, et säiliksid head oliivid ning saaksid väärtusliku õli, mida salatitele lisada.
Säilitamine: hoida toatemperatuuril, peale avamist hoida jahedas ning tarvitada mõne päeva jooksul.
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta:
energia 786kj/ 188kcal
rasva 16,0g, millest küllastamata 2,1g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikuid 8,5g, millest suhkruid 1,0g
Valku 2,5g
Kiudaineid 0.0g
Sool 5.0g
Oliivide segu Kalamatast
Iga algus saab alguse sammust ja nii algab romaan, mis kestab elu lõpuni! Parimad Kalamata oliivid
Kreeka memmede valmistatud oliivipasta
Oliivid Kanakis Kalamata esimese külmpressi oliiviõliga. Kaitstud geograafilise tähisega!
Piklikud tumedad oliivid on mõnus vahepeala neile kes armastavad Vahemerelist maitseelamust. Mustad oliivid sobivad suurepäraselt veiniga, rikastavad igasugust külmlauda ja suupisteid ning loomulikult sobivad ka täiendama igasuguseid toite, salateid.