Toode: seakamar/pekk, röstitud
Päritolu: Kirde-Sloveenia
Kirjeldus: traditsiooniliselt valmistatud krõbedaks
Koostisosad: seapeekon, piim, sool
Säilitamine: hoida temperatuuril +14C, peale avamist tarvitada 10 päeva jooksul.
Kasutamine: pruunista aeglaselt pannil või ahjus kuldpruuniks. Kiiresti pruunistades võib kõrned muutuda "mõrkjaks"
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta:
energiat 2543KJ, 614kcal
rasva 52,2g millest küllastunud 19.27g
süsivesikuid 0.1 g millest suhkruid 0.1g
valku 36g
soola 1.90g
Tootja: EU, Sloveenia
Soovitame kõrned kergelt ahjus küpsetada, et muutuksid kaunilt pruuniks ja krõbedaks.
Vajadusel küpseta veidi rohkem ja saad mõnusalt purustada, et lisada krõbedust oma toidule,
Meie trühvlijuust kitsepiimast on imeline. Küllap põhjus on selles, et meie trühvlijuustus on värsked mustad trühvlid ning juust on valmistatud väikeses perefirmas kus juusuteo salanippe on edasi antud põlvest-põlve.
Põlvest-põlve edasi antud tarkustega ja teadmistega valmistatud trühvlisalaami maitseb taevalikult. Salaami, millest satud sõltuvusse sest nüüd tead, mismoodi mekib parim trühvlisalaami