Itaalia riisipõldudelt pärit riis on sõmerjas ning ei kleepu toiduvalmistamisel kokku
Itaalia ahjudes eelküpsetatud riis ühendab endas Itaalia riisikvaliteedi ja praktilisuse. Eelküpsetatud tähendav et riisi on aurutatud enne koorimist ning see muudab riisi toiteväärtuslikumaks, küpsetamiskindlamaks ja kleepumatuks. Ka eelküpsetamine hoiab mineraalid ja vitamiinid riisis ehk kaob vähem toitaineid kui valge riisi puhul. Tulemuseks on toitev ja kergesti seeditav riis. Ei lähe keetes pudruks, mis on eriti hea kui soovid teralist tulemust.
Eelküpsetatud riisil on kleepumatu struktuur ning küpseb oluliselt kiiremini. Kuna vitamiinid on säilinud ja tänu sellele on see riis tunduvalt tervislikum siis see riis sisaldab rikkalikult B vitamiine jaa rohkelt magneesiumi ja tsinki. Lisaks on madalam glükeemiline indeks kui tavalisel valgel riisil.
Miks eelistada seda riisi?
Kui vajad kiirelt ja kindlat tulemust, kui tahad kergesti seeditavat ja toitvat rooga, ideaalne kui vajad suuremat kogust. Meie riis on Itaalia klassika.
Riis on sõmer ja rikkaliku maitsega. Ei vaja eelnevat loputamist. Sobib riisiroogade jaoks kus on vaja kasutada sõmerat riisi.
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta:energIa 1523kj/ 359kcal, rasva 0,3g, millest küllastamat 0.10g, süsivesikuid 81.3g, millest suhkruid 0.3g, kiudaineid 0,5g, valku 7,4gg, soola 0,1g
Koostisosad: 100% valge pikateraline riis. Kasvatatud Itaalias. Topeltküpsetus Itaalia ahjudes.
Päritolu: Itaalia
Hoida kuivas kohas