Hapendatud valge naeris on pikka aega olnud Sloveenia köögi oluline osa. Paljud inimesed ei tea, et see taim on rikas paljude meie keha jaoks oluliste ainetega. Naeris sisaldab palju valke ja süsivesikuid ning on rikas kaltsiumi, magneesiumi, raua, kaaliumi ja fosfori allikas. See sisaldab ka foolhapet ja palju antioksüdante.
Purgis oleva Natureta hapendatud valge naerise peamine eelis seisneb selles, et see on juba läbinud kuumtöötluse, mistõttu ei pea seda eraldi küpsetama.
Koostisosad: valged väiksed naerid, vesi, suhkur, sool, äädikas
Pakend: klaaspurk, keeratava kaanega 530g
Säilitamine: peale avamist hoida jahedas
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta:
energiat 64kj/ 15kcal
rasva 0,1g millest küllastamata <0,1g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikuid 2,3g millest suhkruid 0,8g
kiudaineid 1,6g
valku 0,5g
soola 1,13g
Kollased delikatess teravad pepperonid
Röstitud punased paprikad, mis on Vahemerelise piirkonna eripära ja pakutakse alati salatina, starterina või kõrvalroana.Sobib ideaalselt hästi kokku värske juustu ja küüslauguga.
Meeldiva maitsega paprikad, mis sobivad hästi liha- ja köögiviljaroogadega kui ka külmlauale suupisteks
Röstitud pipar ja küüslauk, toidud, mille maitsed on iseenesest erilised, ning koosmõjus moodustavad suurepärase purgi Adria röstitud paprikatest. Retseptis on kasutatud punase pipra sorte, mis on röstitud traditsioonilisel viisil vanemate kui 100 aasta vanuste retseptide järgi. Suurepärase maitsega röstitud paprika on suurepärane lisand peaaegu kõikidele roogadele.