Purgis oleva Natureta hapendatud valge naerise peamine eelis seisneb selles, et see on juba läbinud kuumtöötluse, mistõttu ei pea seda vajadusel eraldi küpsetama.
Soovitame kasutada hautamiseks, supi valmistamise (nii nagu hapukapsast tehakse)
Hapendatud valge naeris on pikka aega olnud Sloveenia köögi oluline osa. Paljud inimesed ei tea, et see taim on rikas paljude meie keha jaoks oluliste ainetega. Naeris sisaldab palju valke ja süsivesikuid ning on rikas kaltsiumi, magneesiumi, raua, kaaliumi ja fosfori allikas. See sisaldab ka foolhapet ja palju antioksüdante.
Purgis oleva Natureta hapendatud valge naerise peamine eelis seisneb selles, et see on juba läbinud kuumtöötluse, mistõttu ei pea seda eraldi küpsetama.
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta:
energiat 64kj/ 15kcal
rasva 0,1g millest küllastamata <0,1g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikuid 2,3g millest suhkruid 0,8g
kiudaineid 1,6g
valku 0,5g
soola 1,13g
Koostisosad: valged väiksed naerid, vesi, suhkur, sool, äädikas
Sloveenia
Säilitamine: peale avamist hoida jahedas