Kaup laos

Pärlvein "Biser cuvee" poolkuiv 11,5% 0.75l
Pärlvein Biser Cuvee
6,00 €
8,00 €/L
Imeline pärlvein Biser Cuvee
Pärlveini kääritatakse küllalt madalal temperatuuril ja pudeldatakse niipea , kui käärimine on lõppenud. Pärmirakud on selleks ajaks oma tegevuse küll lõpetanud , kuid madala temperatuuri tulemusena on süsihappegaasi eraldumine veinist aeglane ja see jääb koos veiniga pudelisse. Teinekord nimetatakse selliseid veine ka poolvahuveinideks.
Soovitame: iseseivaks nautimiseks, kokteilide segamiseks, sorbeti valmistamisel. Pärlvein on oma olemuselt joodav ja nauditav, pakkudes ideaalseid aperitiive ja sobib hästi juustuga, vorstiroogade ja/või pitsaga on klassikaline kooslus, kuid proovige ka praekana või sushiga, grillkrevettidega või jahutatult koos grillitud liha ja/või köögiviljadega.
Serveerimistemperatuur 6-8C
.Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist
Rõhk pudelis on 3,5 bar 20 kraadi juures.
Austria, Sloveenia
Kui elu on liiga lühike, et juua igavaid jooke, siis Biser Cuvée on täpselt see, mis su klaasi rõõmsaks muudab. Klaasi valades tervitab sind särav roheline-kollane toon ja peened mullid, mis tantsivad klaasis nagu väikesed rõõmukellukes.
Aroomis kohtuvad värsked puuviljad ja õrn lilleline nüanss – kevadine hommik klaasis, ilma et peaksid voodist välja tulema. Esimene lonks on poolkuiv, värske ja elav, tasakaalustades kergelt magusa noodiga, mis paneb suu naeratama. Järelmaitse on pikk ja puuviljane – ideaalne, et klaas veel kord täita.
VeiniHundi soovitus: Serveeri hästi jahutatult 6–8 °C. Lisaks sobib see vahuvein suurepäraselt:
Kokteilide valmistamiseks – muuda Aperol Spritz, marjakokteilid või suvised segud eriliselt säravaks.
Sorbeti valmistamiseks – lisa Biser Cuvée oma lemmiksorbetile ja naudi tantsivaid mulli- ja puuviljanüansse.
Ideaalne ka aperitiiviks, suvisteks pidudeks või piduliku õhtusöögi kõrvale.
Kokkuvõte: üks klaas Biser Cuvée ja hetk muutub erksamaks, mitmekülgsemaks ja pidulikumaks – miks oodata, kui rõõm võib alata kohe?