Koostiosad: punane paprika 80%, baklažaanid 6%, päevalilleõli, suhkur, sool, hape: äädikas, vürtsid, terav tšillipipar 0,05%, looduslikud lõhna- ja maitseained
Pakend: klaaspurk, keeratava kaanega, 290g
Plokis: 12 purki
Säilitamine: hoida toatemperatuuril, peale avamist hoida jahedas ning tarvitada paari päeva jooksul
Kirjeldus: ajvar mahe koosneb punasest paprikast ja baklažaanist
Mahe Ajvar on toodetud traditsioonilise retsepti alusel ning sobib saia-leivamäärdeks ning sobib igasuguse põhiroa kõrvale
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energia 353KJ/85kcal
rasvad 4,4g millest küllastunud rasvhapped 0,6g
millest monoküllastumata rasvhapped 0g
millest polüküllastumata rasvhapped 0g
süsivesikud 8,6g millest suhkrud 7,0g
kiudained 2,8g
valgud 1,3g
soola 1,4g
- Meeldib süüa saiaga. Mahe on mõnus paprika mekiga.
- Liharoogade kõrvale sobib vahelduseks hästi.
- Vahel on hea paprikamääret leivale määrida. Lisan sibularõngaid ja rohkem polegi vaja.
- Ajvar toob suvise puhkuse meelde. Kui teen kotlette siis ikka püüan kõrvale võtta Ajvarit.
See vürtsikas Ajvar sobib igasuguse põhiroa juurde, kui ka saia-leiva määrdeks.