Vahepala vahemereliselt

15.09.2022
Vahepala vahemereliselt

Veel mõned päevad hea hinnaga pestot saab kasutada mõnusalt peale pasta ka leiva-saia määrdena. Ei teagi kumba rohkem eelisame aga kobartomatitest pesto on mõnusalt vürtsikas ja roheline basiilikuga mõnusalt juustune.
 
Koostisained, mida vajad:


4 viilu leiba, saia või sepikut
8 viilu prosciutto
klaas Natureta rohelist pestot OSTA SIIT 
klaas Natureta punast pestot OSTA SIIT
paprikat OSTA SIIT
klaas rohelisi oliive OSTA SIIT
klaas musti oliive OSTA SIIT
soolatud pähklid
juustu OSTA SIIT
apelsin
 
Valmistamine
1. Aseta leivale/saiale või sepikule  prosciutto viilud, serveeri puidust alusele ja lisa leivakäärudele teelusikatäis rohelist või punast pestot.
2. Lõika paprika ribadeks ja laota koos oliividega leivale/saiale või sepikule.  Lisa apelsiniviil ja soolapähkleid.
3. Aseta leiva kõrvale juustukera, millet sööjad saavad ise viile lõigata.
4. Esteetilise efekti saavutamiseks lisa alusele värskeid ürte või muud käepärast olevat rohelist
5. Lisaks saame pakkuda ka punast ja rohelist pestot, mis pannakse keraamilistesse kaussidesse.
 
Head isu!

#retseptid#vahemerelineköök #pesto