Vahemereline hõrgutis 4 inimesele

14.03.2024
Vahemereline hõrgutis 4 inimesele

Koostisosad, mida vajad:

  • 800g meriahvena filee
  • 11 suur kabatšokk, viilutatud kangideks
  • 1 varsseller, viilutatud kangideks
  • 1 paprikas, viilutatud kangideks
  • 10 musta oliivi, soovitavalt meie mustad oliivid
  • 2 küüslauguküünt, hakitud
  • Oliiviõli,Kanakis, väärisoliivõli
  • Pirani sool, rafineerimata
  • rosmariin
  • murulauk
  • valge vein, VinaKoperi kuiv vein
  • võid
  • Valmistamise aeg: 40 minutit

Küpsetamise aeg:  umbes 20 minutit

 

1. Puhasta, pese ja viiluta kabatšokk, seller ja paprika. Pane need kaussi, lisa sool ja sega juurde hakitud küüslauk, viilutatud oliivid, murulauk ja rosmariin.

2. Lõika küpsetuspaberist neli suurt ristkülikukujulist lehte. Voldi iga leht diagonaalselt pooleks. Määri lehtede servad võiga. Aseta ühele lehepoolele tükk meriahvenafileed ja lisa maitse järgi soola. Kata filee köögiviljadega ning piserda üle oliiviõli ja valge veiniga. Kasutage lehe teist poolt kala katmiseks ja murrake servad sissepoole, et teha ümbrik.

3. Asetage ümbrikud küpsetusplaadile. Kuumuta ahi 180 °C-ni ja küpseta umbes 20 minutit.

Head isu!

en_recipe-fonda--sea-bass-file-in-wrapping.jpg (62 KB)