Slivovka ehk slivovitz valmisatatakse ainult kindlast sordi ploomidest – Damsoni ploom. Enne tootmist ploomid pressitakse (ploomikivi jäetakse terveks) ning lastakse segul käärida ning seejärel destilleeritakse üks või mitu korda (oleneb piirkonnast ja lõpptoote soovist).
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Koostisosad
Kangus: 40%
Päritolu
Sloveenia
Veinihunt kirjutab
Olen hiljuti proovinud Fructal Prior Slivovkat ja pean ütlema – see on tõeliselt eriline jook. Esimene lonks üllatas mind oma puuviljase ja kergelt magusa maitsega, kus ploomid ja aromaatsed noodid on täiesti tasakaalus.
40% alkoholisisaldus annab joogile iseloomu, kuid jääb samas pehmeks ja nauditavaks. Mulle meeldib, et see on autentne Sloveenia toode ja valmistatud traditsiooniliselt kodumaisest ploomist. Serveerin seda puhtalt väikestes klaasides või mõnikord ka kokteilides – alati teeb head tuju. Soovitan kindlasti kõigile, kes otsivad kvaliteetset ja maitsvat ploomivodkat – see on jook, mida tahad jagada ka sõpradega!“