Kirjeldus: pasteet on valmistatud Michelini tärniga auhinnatud restoraniköögis
Koositsosad: sealiha ja -maks, peekon, vürtsid, sool, tomatipüree, trühvlid 1%.
Pärast avamist hoida jahedas ja tarbida 3 päeva jooksul. Hoida temperatuuril kuni +8°C. NB! Kui avad pasteedi, palun veendu, et pasteet on korras sest pasteet ei sisalda säilitusaineid.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energiasisaldus: 1176kJ/286kcal,
rasvu 22,4g, millest küllastunud rasvu 8,03g,
süsivesikuid 1,9g, millest suhkruid 0,94g,
valku 18,5g,
soola 1,89g.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energiasisaldus: 1176kJ/286kcal,
rasvu 22,4g, millest küllastunud rasvu 8,03g,
süsivesikuid 1,9g, millest suhkruid 0,94g,
valku 18,5g,
soola 1,89g
Koostisosad: sealiha ja -maks, peekon, vürtsid, sool, tomatipüree, trühvlid 1%.
Pasteet on valmistatud Michelini tärniga auhinnatud restoraniköögis
Hoida temperatuuril kuni +8°C. NB! Kui avad pasteedi, palun veendu, et pasteet on korras sest pasteet ei sisalda säilitusaineid.
Pasteet klassikaline 150g
Maitsev pasteet kõrvitsaseemnetega 150g
4,90 €
Pasteet Mangalica kus on sees jõhvikad 150g
Pasteet metssealihast 150g
4,90 €