Hea toidu võti on alati värske ja õige tooraine ning selle oskulikust käsitlemisest saavutatud maitsete koosluse nautimine. Pakume välja ühe lihtsa, tervisliku, maitseka ja taskukohase suvise nädalavahetuse lõunasöögi milles saad kasutada meie tooteid. Tegime seda täna, võtab see aega 15-20 minutit ja maitses täpselt nii nagu olime soovinud. Väga hästi!
Selle suviselt kirju salati jaoks vajad järgnevat kasvuhoonest või turupealt.
- Punast kobartomatit
- Kollast tomatit
- Väike kurk
- Oranz magus paprika ( kindlasti magus paprika)
- Frillice salat
- Rohelist sibulat
- Mugul sibulat
- Aedtilli
- Värkset basiilikut
- Rohelist värkset hernest
- Aedpeterselli
eFoodi tootevalikust vajad salatisse:
- Kalamata oliividesegu ( meie Kreeka Terje retsept, Kalamatas Janisse tehtud)
- Kanakise Fresh 0,2% happesusega oliivõli
- Gea Bio seemnete segu
- Natureta päikesekuivatatud kobartomatid
Ja külmkapis juhtus olema ka Fetat mida lisasime salatisse.Kanafilee küpsetamiseks kasutame ehedat võid sest see tekitab mõnuse kuldse kooriku. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveri kohe kuumalt koos värske salatiga.
Joogiks vali eFoodi valikust järgnev:
- Radenska Medium
- VinaKoper Malvazija 2019
Malvazija on maailmas selle aasta veini trend. Tegemist on kerge puuviljaselt pehme troopiliste puuviljade aroomiga kuiva veiniga. Serveerimis temperatuur 10-12C. Koos Radenska Mediumiga annavad väga mõnusa maitsetäienduse salatile. Radenska Mediumit ja Classicut kasutatakse Vahemere ääres populaarsete veinijookide Spritzerite valmistamiseks.
Bon Appetit!