Viinamari: Shiraz
Saagikoristus: eranditult käsitsi korje septembri lõpus
Töötlemine: viinamarju leotatakse 10–14 päeva temperatuuril 23–27 °C. Pärast pressimist ja bioloogilist hapetustamist laagerdub vein 12 kuud suurtes tammevaatides
Päritolu: Lõuna-Sloveenia, kaitstud päritolunimetusega punane vein
Alkoholisisaldus: 13,5%, kuiv
Pakend: klaaspudel, kork. Kastis 6 pudelit
Värvus: seda veini kaunistab sügav rubiinvärv lillade varjunditega
Aroom: diskreetne kuid klaasis avanedes paljastab oma iseloomu, mis väljendub puuviljase aroomiga - meenutades värskeid puuvilju, põldmarju, mustikat ja vürtsikaid noote. Päris lõpus lisanduvad õrnalt tumeda šokolaad.
Maitse: täidlane, pehme ja imeliste kontsentratsiooniga. Tanniinid on kontsentreeritud kuid pehmed ning annavad veinile struktuuri. Pakub puuviljast, küpset iseloomu oma vürtsika noodi ja pika lõpptulemusega.
Serveerida: temperatuuril 14-16C, punase veini pokaal. Vajab dekanteerimist, avada pudel paar tundi enne pokaali kallamist
Soovitame: ulukiliha, grillitud liha, röstitud pardifilee, erinevad juustud.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
- Täidlane ja tummine punane vein.
- Üsna tummine, täidlane ja hea Shiraz.
- Hind ja kvaliteet igati paigas, hea vein.
- Kindlasti ostan veel, meeldiv üllatus.