Viinamari: Malvaasia, Chardonnay, Pinot Noir
Veinivalmistamine: Charmat meetod
Päritolu: Lõuna-Sloveenia, kaitstud päritolunimetusega vahuvein
Kogus/pakend: klaaspudel, 0.75l
Kastis: 6 pudelit
Värvus: helekollane rohelika peegeldusega
Mullid: elav sädelus, rohkete peenete helmestena kergivad mullid
Aroom: värske puuviljane aroom, milles on tuntav tsitrust, rohelist õuna, pirni ja valgete lillede noote
Maitse: malvaasiale omaselt elav ning värske maitse. Chardonnay ja Pinot Noir annavad võrgutava ja aromaatse nüansi ning mõnusa õrna järelmaitse.
Serveerida: temperatuuril 6-8 kraadi juures. Vahuveini pokaal
Toidusoovitus: mereannid, eelroad, pasta, riis kergete kastmetega, linnuliha, puuviljad
Magustoit: sobib ideaalselt sorbeti valmistamiseks
Ideaalne: aperatiiv, lõunasöök, õhtusöök, pidulikud vastuvõtud aperatiiviks
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Marine vahuvein on seltskondlik, originaalne, kõnekas vahuvein, mis on valmistatud valgetest või punastest viinamarjadest. Valmistame laias valikus Charmati meetodil Capris kaubamärgiga vahuveine, aga ka traditsioonilisel protsessil valmistatud vahuveine. See tähendab, et käärimine ja laagerdumine toimub pudelis, mis võib kesta mitu aastat, samas kui Charmati protsessiga küpsevad meie vahuveinid spetsiaalsetes kõrgsurvepaakides kolm kuni kuus kuud. Mõlemad protsessid nõuavad baasveini valmistamist, mille jaoks valitakse sobiva küpsusastmega viinamarjad ja kõige õrnem töötlemisviis
- Lemmik vahuvein. Hea kuiv vahuvein
- Imekaunis pudel, hea sisu.
- Kuiv ja maitsev vahuvein.
Maailma hinnatum veinide võistlus Decanter Viinis, auhindas kõrgeima auhinnaga - 2021 Platinum medaliga.