Valmistoit: aseta toode ahjuvormi ning küpseta 200C pool tundi
Päritolu: Sloveenia
Pakend: klaaspurk, keeratava kaanega 1kg
Traditsioon: traditsiooniline Serbia köögist pärit oaroog - küpsetatud ahjus ning sisaldab alati valgeid ubasid, sibulat, värskeid vürtse sh jahvatatud punast pipart
Soovitame: sobib hästi grilllihaga
Säilitamine: toatemperatuuril, peale avamist tarvitada koheselt
Traditsiooniline oaroog sisaldab: uba 35%, vesi, röstitud sibul (sibul, päevalilleõli), porgand 6%, seller 6%, punane pipar 6%, porrulaul 3%, sool, vürtsid.
Allergeenid: võib sisaldada gluteeni, soja, sinep, seesam, lupiini.
Toiteväärtus 100g toote kohta:
energiat 454kj/ 109 kcal
rasva 5,5g millest küllastuud 0.6g
süsivesikuid 7.4g millest suhkruid 3.4g
kiudaineid 5,4g
valk 4,8g
sool 1.2g
- Kes armastab uba siis sellele maitseb kindlasti seesama ahjuroog. Tegemist on tõesti tummise roaga.
- Parajalt maitsekas ja tummine valmisroog. Lihtsalt tuleb teha soojaks ja ongi roog valmis. Liha ei sisalda seega võta mõni vorst kõrvale ja naudi tummist sööki.
- Ise teen ahjus, lasen podiseda, lisan riivitud juustu ka ning tõesti rammus roog on valmis.
- Kellele meeldib maitsekas ja rammus roog siis see ahjuroog on sulle.
- Kõhu teeb täis, kindlasti maale või matkale haaran kaasa. Kerge valmistada.
Kikerhernehautis on eraldiseisev roog neljale, lihtne valmistada