Valmistoit: aseta toode ahjuvormi ning küpseta 200C pool tundi
Päritolu: Sloveenia
Pakend: klaaspurk, keeratava kaanega 1kg
Traditsioon: traditsiooniline Serbia köögist pärit oaroog - küpsetatud ahjus ning sisaldab alati valgeid ubasid, sibulat, värskeid vürtse sh jahvatatud punast pipart
Soovitame: sobib hästi grilllihaga
Säilitamine: toatemperatuuril, peale avamist tarvitada koheselt
Traditsiooniline oaroog sisaldab: uba 35%, vesi, röstitud sibul (sibul, päevalilleõli), porgand 6%, seller 6%, punane pipar 6%, porrulaul 3%, sool, vürtsid.
Allergeenid: võib sisaldada gluteeni, soja, sinep, seesam, lupiini.
Toiteväärtus 100g toote kohta:
energiat 454kj/ 109 kcal
rasva 5,5g millest küllastuud 0.6g
süsivesikuid 7.4g millest suhkruid 3.4g
kiudaineid 5,4g
valk 4,8g
sool 1.2g
Hirvelihast guljašš on valmistatud esimese retsepti järgi, aastast 1564 kui alguse sai jahipidamise traditsioon, mis sajandeid on meelitanud kuninglike perede liikmeid. Pikaajaline traditsioon on säilinud tänapäevani ning annab suurepärase võimaluse saada gurmeest osa.
Kikerhernehautis on eraldiseisev roog neljale, lihtne valmistada