Tummine pika arengupotensiaaliga punane vein Tannat
Viinamari: Tannat (standused Debeli rtič, Baredi, Istria poolsaarel)
Saagikoristus: eranditult käsitsi korje septembri lõpus.
Töötlemine: viinamarju leotatakse 10–14 päeva temperatuuril 23–27 °C. Pärast pressimist ja bioloogilist hapetustamist laagerdub vein 12 kuud suurtes tammevaatides
Värvus: seda veini kaunistab sügav rubiinvärv lillade varjunditega
Aroom: intensiivne, vaheldusrikas ja meenutab värskeid punaseid puuvilju, kirsse, maasikaid ja ploome. Puidust vaadi laagerdumisnoodid on diskreetsed mis lisavad õrna tumeda šokolaadi ja vanilje nooti
Maitse: iseloomulikud tanniinid on kontsentreeritud, kuid siledad ja sametised. Korduvad puuviljased lõhnatajud, kus domineerivad kirsid ja ploomid. Järelmaitse on pikem, mõnusalt magus, õrna burboon-vanilje noodiga
Serveerida: temperatuuril 14-16 kraadi juures.
Soovitame: punase liha, vürtsiste kastmete ja kauaküpsenud juustu kõrvale
Päritolu: Sloveenia, tootja VinaKoper d.o.o, kaitstud päritolunimega vein.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Shiraz, Capo d ´Istra, punane väärikas vein, nummerdatud väljalase
Sixty, magnum pudel, 14,5%, aasta 2013. Nummerdatud väljalase
Ainult valitud aastakäikude veinid saavad Istria Rubiniks.