Viinamari: 70% Barbera, 30% Merlot
Saagikoristus: käsitsi korje, veiniaed Vrhpolje mägi 140m merepinnast, Vipava org, Primorska
Aasta: 2016
Arengupotensiaal: vähemalt 15 aastat
Värvus: rubiinpunane ja kergelt violetse varjundiga
Aroom: punasted puu/luuviljad: punane sõstar, kirss, värsked hapukirsid.
Maitse: vein on värske, meeldiv ja kergelt tanniinne.
Serveerida: temperatuuril 16-18 kraadi juures.
Soovitame: suurepärane mereandidega, risotto ja sealihaga.
Päritolu: Sloveenia, tootja Wine Estate Lavrenčič ,käsitööveinide tootja
Auhinnatud: võitja 2019 punaste veinide klassis Sloveenias
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Itaalias kasvatatud ja eelküpsetatud Itaalia ahjudes riis 750g